"Wij zijn een kleine start-up, maar hebben weinig verstand van IT. Hoe weet ik waar wij als bedrijf goed aan doen?"


Als klein beginnend bedrijf ben je volop aan het ontwikkelen en groeien. Hierdoor is de kans groot dat je uiteindelijk uit de IT-omgeving groeit en je er niet meer optimaal gebruik van kan maken. Je mist dus eigenlijk een expert die met je meekijkt en ziet wat jij als bedrijf nodig hebt. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Het is voor elk bedrijf belangrijk om flexibel te blijven op het gebied van IT. Ook het beveiligen van data en gevoelige informatie moet optimaal zijn. Misschien bewaar je bepaalde gegevens nog in een Excel-bestandje en gaat dit tot nu toe goed. Maar als je in de toekomst steeds meer gegevens moet opslaan wordt dit steeds lastiger. Maar hoe moet je dit oplossen en waar haal je de kennis en expertise vandaan?

Eskes IT Partners kan jouw IT-coördinatie verzorgen. Hierdoor hoef je zelf geen IT-er aan te nemen. Wij zijn de externe afdeling IT van jouw bedrijf die alle vragen op het gebied van IT, software en hardware organiseert. Wij geven je adviezen en zijn beschikbaar wanneer je ons nodig hebt. Daarnaast staan alle specialisten van Eskes IT Partners voor je klaar. Van code schrijvers tot bedrijfsadviseurs.