Eigenwijze en ondernemende IT'er gezocht

Eskes IT Partners zoekt een eigenwijze en ondernemende IT'er met lef. Onze dagelijkse praktijk zit meestal ramvol. Zoek je naar een gemakkelijke baan met weinig spanning en diversiteit, kijk dan vooral niet naar deze vacature!

Eskes IT Partners is op zoek naar een IT-expert. Je bent een generalist en van veel markten thuis. Je kunt een ondernemer of organisatie adviseren op het gebied van IT en procesorganisatie. Implementatie van een ERP-systeem of  een handzaam CRM. Applicatiebeheer of procesontwerp. Begeleid een ondernemer of organisatie naar een goede leverancier een bewaar het overzicht tijdens de implementatie. Daarmee is een organisatie pas écht geholpen.

Houd je wel van de spanning van een volle orderportefeuille? Wij ook. Wij acteren op het scherpst van de snede, we zien zoveel kansen en volgende stappen! Wil je mee jagen in de ondersteuning van onze klanten? Onze dagelijkse impact is enorm. Wij maken bedrijven beter, we maken ondernemers slimmer.

We zijn druk en altijd hard aan het werk, maar het werk is gaaf! Jij bent vrij, je bent eigenwijs in je advies én je onderneemt. Eskes IT Partners biedt een goed salaris, een top team van pioniers en ondernemers en de ruimte om elke kans uit te lopen die je ziet.

Over Eskes IT Partners

Eerlijk IT advies. Écht vanuit het bedrijf denken. We kennen allemaal de vertegenwoordigers die de ‘wij-van-WC-eend-adviseren-WC-eend’-houding hebben. Maar wat als je nou een vakman/vakvrouw tegenover je zou hebben die je écht goed advies geeft. Advies waar je wat aan hebt. Advies dat misschien wel betekent dat de adviseur zichzelf weg-adviseert. Zo’n bedrijf is Eskes IT Partners. Wij geven advies dat er écht toe doet, ook al kost dat ons de klus.

Wij willen tussen al die ruis van  verkopers, marketing en vertegenwoordigers de belofte doen dat we alleen producten en diensten adviseren waar jíj beter van wordt en niet waar wij beter van worden.

Welke skills bezit jij?

  • leergierig
  • ontwerpen, bouwen en beheren van een Datawarehouse
  • ontsluiten van databronnen
  • data transformeren, modelleren en visualiseren
  • ervaring met SQL en Business Intelligence tools zoals PowerBI/SSRS/QlikSense

Wat kun jij verwachten?

  • een marktconform salaris
  • 8% vakantiegeld
  • 25 vakantiedagen
  • goede arbeidsvoorwaarden
  • onderhandel over wat jij nodig hebt om je werk goed te doen. Denk aan vervoer, materiaal, opleidingen en overige persoonlijke ontwikkeling, etc.

Meer informatie

Voor meer informatie neem je contact op met: Sander Eskes.
Telefoonnummer: +31 6 44350116 
E-mailadres: sander.eskes@eskes.nu.

Solliciteren

Stuur je motivatiebrief en CV naar: Sander Eskes via e-mailadres:  sander.eskes@eskes.nu.