Implementatie management

Heb jij nieuwe software die je wilt implementeren in jouw organisatie? Eskes IT Partners helpt je graag met een implementatieplan. Puur zorgen dat de nieuwe software werkt in jouw onderneming is natuurlijk niet goed genoeg. Na de realisatie van de software wil je dat iedereen goed gebruik kan maken van de software. Onze implementatie specialist helpt je van a tot z!

Implementatieplan

De implementatie specialist wordt verantwoordelijk voor de gehele implementatie. Dit is iemand die vaker met dit bijltje gehakt heeft. Iemand die weet waar de knelpunten in dit proces liggen. Eskes IT Partners zijn ervaren en kunnen in korte tijd zorgen voor een goed en duidelijk plan voor iedereen. We maken duidelijke afspraken over de omvang van het traject, de taken en de verantwoordelijkheden en de op te leveren resultaten.

Evalueren

Tot slot willen we graag evalueren. Dit wordt vaak bewust of onbewust overgeslagen. Terwijl je van ieder proces kunt leren. Belangrijk voor jouw onderneming maar net zo goed voor ons. Wat we signaleren als verbeterpunten nemen we allebei mee in volgende processen of projecten.

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Neem contact met ons op!