Business Intelligence

Optimaliseer jouw bedrijfsbeslissingen en ontsluit het volledige potentieel van jouw gegevens met onze Business Intelligence-oplossingen.

In de hedendaagse concurrerende zakenwereld is het cruciaal omdatagestuurde beslissingen te nemen. Bij Eskes IT Partners begrijpen we de waarde van gegevens en bieden wij geavanceerde Business Intelligence-oplossingen die jouw bedrijf naar nieuwe hoogten zullen tillen.

Onze Business Intelligence-systemen bieden diepgaande inzichten in jouw bedrijfsprestaties, trends en kansen. Of je nu jouw verkoopcijfers wilt analyseren, klantgedrag wilt begrijpen of operationele efficiëntie wilt verbeteren, wij bieden de tools en expertise om jouw gegevens om te zetten in waardevolle inzichten.

Met behulp van geavanceerde analyses, dashboards en rapportagefunctionaliteit helpen we jou om snellere, beter geïnformeerde beslissingen te nemen die jouw bedrijf vooruit helpen. Bovendien werken wij hierin nauw samen met ons zusterbedrijf Eskes Business Partners. Eskes Business partners krijgt u een nog beter zakelijk advies. Samen met IT krijgt u het “ beste inzicht” zoals u dat wenst.

Daarnaast bieden we uitgebreide training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw team het maximale uit onze Business Intelligence-oplossingen haalt.

Kies voor onze Business Intelligence-oplossingen en geef jouw bedrijf de concurrentievoordelen die het verdient. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het transformeren van jouw gegevens in waardevolle inzichten en acties.

“Met inzicht in je data kun je pas echt groeien. Groeien op het gebied van efficiency of harde omzet, dat is aan jou!”

Uw BI-dasboard laten bouwen

Stel dat jij als manager dagelijks een actueel dashboard met jouw KPI’s zou kunnen raadplegen...?

Het is heerlijk om op basis van je intuïtie en ervaring leiding te geven aan een organisatie, maar ben jij nooit bang dat je gevoel je bedriegt en de cijfers toch net wat anders zeggen?

Alle relevante data wordt uit je bedrijfssystemen gehaald en geanalyseerd. We leggen verbanden tussen de verschillende soorten gegevens en creëren zinvolle statistieken. In een overzichtelijk dashboard heb je elke dag realtime inzicht in je bedrijfsdata. Inzicht in je omzetcijfers, vergelijkingen met eerdere jaren, sales-informatie. Alles overzichtelijk in één dashboard.

Met tien goed inzichtelijke dashboards halen we waardevolle informatie uit jouw administratie naar boven. Je kunt inzoomen op details en trends met elkaar vergelijken. Vervolgens sturen we op wat jij in jouw functie van belang vindt.

Ontdek het Business Intelligence platform dat jouw organisatie effectiever en efficiënter maakt!

Contactpersoon
Dave Coenraad
Commercieel manager. Projectmanager
06 41 99 36 76
dave.coenraad@eskes.nu