Over Eskes IT Partners

Als een dynamische entiteit binnen de Eskes Groep, zijn we gespecialiseerd in het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adviseren en implementeren van ERP-systemen, en het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties en softwareoplossingen. Met een focus op het samenspel tussen financiële, IT- en managementondersteuning, bieden we integrale oplossingen die jouw bedrijfsvoering naar een hoger niveau tillen.

Onze 3 zekerheden:

  1. Onafhankelijk: We bekijken het bredere plaatje en zijn niet gebonden aan één specifiek merk. Jouw behoeften zijn onze prioriteit, niet de belangen van een leverancier.
  2. Eerlijk: Transparantie staat bij ons voorop. We geven duidelijk inzicht in kosten en tijdsduur, inclusief eventuele meerkosten. Geen verrassingen, alleen eerlijke communicatie.
  3. Nuttig: Elk IT-project moet tastbare resultaten opleveren. Of het nu gaat om beter inzicht, efficiënter werken, duurzamer gebruik van bedrijfsmiddelen, of kostenbesparing - wij zorgen ervoor dat jouw investering waarde toevoegt aan jouw business.
"Welk ERP pakket of CMR toepassing het beste bij jou past? Als ondernemer of manager is die keuze niet eenvoudig. Onze kennis van de markt helpt jou de juiste keuze te maken."
Robert van der Lee, IT expert