IT-coördinatie

Kan Eskes IT Partners jou helpen met jouw IT-zaken? Wij kunnen in jouw onderneming de afdeling IT zijn. Onze specialisten organiseren alles op het gebied van IT, software en hardware voor jou. Zo hoef je zelf geen (deeltijd) IT-medewerker in dienst te nemen. Van codeschrijvers tot bedrijfsadviseurs op IT-gebied. Wij hebben de specialist voor jou!

Flexibele uren

In overleg kunnen we bepalen wat jij nodig hebt. Natuurlijk kunnen we dit aanpassen, als blijkt dat minder of meer uren nodig zijn. Op het moment dat je verwacht meer hulp nodig te hebben, is het mogelijk om een piekbelasting op te vangen. Jij hoeft je niet druk te maken om goed personeel te vinden of het inhuren van aanvullende skills. Voor de prijs van één medewerker staan alle specialisten van Eskes IT Partners voor jou klaar.

Hardware specialisten

Heb jij hulp nodig om de hardware voor jouw onderneming goed in te richten en geïnstalleerd te krijgen? Geen probleem! Wij hebben de juiste mensen om jou te helpen.

Software specialisten

Heb jij iemand nodig die een app kan door ontwikkelen of wil je een nieuwe app laten ontwerpen? Heb je een specialist nodig die kan helpen met Office 365, Linux, programmeren, et cetera? Eskes IT Partners helpt jou graag verder!

Advies IT-landschap

Wil jij eens een frisse blik op hoe de IT nu is ingericht in jouw onderneming? Het zou zo maar eens kunnen dat er zaken zijn die efficiënter ingericht kunnen worden. Dat kan een mooie kostenbesparing opleveren. Wie wil dat niet?

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Neem contact met ons op!