CAS CRM voor MKB

CAS is marktleider voor CRM-systemen in het midden- en kleinbedrijf en organisaties. Daarbij zorgen we voor innovatieve en op maat gesneden oplossingen. We vinden het belangrijk dat de CRM bijdraagt aan het succes van jouw bedrijf en zorgt voor een betere werkflow. We bieden inzicht in de klanten en hun ervaring met jouw bedrijf. Dit zorgt ervoor dat klanten terugkomen en jullie aanbevelen bij anderen.

CAS CRM biedt een CRM die zich aanpast aan jouw wensen. Of het nu een standaardproduct is of dat je uitgebreide functies wilt toevoegen. We hebben de juiste adviezen en pakketten voor verschillende branches, grootten en visies. Bij CAS Software zijn er CRM-producten voor de meest uiteenlopende soorten bedrijven en branches. Zoals bijvoorbeeld automotive, voedingsmiddelen of onderzoeksinstellingen.

Misschien houdt u zich nog niet zo heel lang bezig met CRM-producten en weet u nog niet zo goed, welke software nu eigenlijk bij u zou passen. Neem dan contact met ons op en we geven een persoonlijk en passend advies.

Alle informatie op één plek

De eerste vraag die je misschien stelt is 'Wat kan ik allemaal met jullie systeem?' 

CAS CRM is een systeem die geschikt is voor elk soort klein- en middenbedrijf. Van onderzoeksinstellingen tot de industrie en levensmiddelenbranche.

Elk pakket heeft een aantal standaard functies:

  • Alle klantcontacten staan in één digitaal dossier
  • Verkoopproces met één muisklik in beeld
  • Slimme, snelle zoekfunctie naar alle contactmomenten
  • Meldingen voor taken, afspraken, e-mails, etc.
  • Werkt samen met Office 365, Outlook, Word, Microsoft Exchange
  • Mobiel CRM: CRM apps voor buitendienst
  • Schaalbaar: gebruik per medewerker per maand
  • Alle gegevens staan in een veilige cloud in Nederland
  • Gespreksnotities, projecten, telefoonnotities, rapportage en meer

Wil je meer informatie over specifieke pakketten of functies? Neem dan contact met ons op.

Snel te realiseren

Wil je snel een CRM-systeem zonder de tussenkomst van mensen? Kies dan voor CAS PIA. Je start eenvoudig met dit CRM-systeem. Er zijn geen hoge investeringskosten en is makkelijk online te installeren.

Deze online ondernemingsoplossing beheert jouw klantgegevens op een centrale plek, verhoogt de klanttevredenheid én de effectiviteit van de verkoop. Daarnaast heb je altijd online toegang alle klantgegevens.

Wil je liever een persoonlijk advies? Neem dan contact op met Robert onderaan de pagina.

Voordelige oplossing

Een CRM-systeem kan een grote investering zijn. Dat begrijpen we maar al te goed als middelgroot bedrijf. Wat ons zo bijzonder maakt is dat we ons specifiek richten op midden en kleinbedrijven. We bieden lage maandprijzen, je kan als bedrijf met een paar werknemers een passende licentie afnemen en je kan de pakketten aanpassen wat jij op dat moment nodig hebt. 

Zo bieden we een voordelige oplossing die past bij jouw bedrijf en wensen.


Ook voor kleine organisaties

Toen we begonnen met CAS CRM merkten we dat er weinig aanbod was voor kleine organisaties. Zeker niet voor een aantrekkelijke prijs. We hebben toen als doel gesteld dat we altijd voor de kleine organisaties en bedrijven toegankelijk willen blijven. 

Of je nu een standaardproduct af wilt nemen of een persoonlijk advies. We zorgen ervoor dat je als kleine ondernemer je klanten goed kan onderhouden.

Instap oplossing én maatwerk

Het is bij ons mogelijk om een standaard product af te nemen. Ze zijn makkelijk te installeren, onderhouden en te gebruiken. Voor elke branche hebben we passende oplossingen toegesneden op specifieke behoeften in de branche. We hebben al meer dan 30 jaar ervaring met CRM en zijn bekend met veel verschillende branches en vraagstukken. We hebben voor iedereen een passende oplossing. 

Koppelen met jouw systemen

CAS CRM werkt goed samen met andere systemen. We zijn inzetbaar in jouw bedrijf daar waar je hulp nodig hebt. Als je alleen een CRM systeem wilt voor urenregistratie of marketing dan is dat mogelijk. We bieden voor iedereen een passend systeem. 


Geïnteresseerd in een passende oplossing voor jouw bedrijf? Neem contact op met onze adviseurs. We plannen dan zo zitten binnenkort aan tafel voor een vrijblijvend gesprek!

Contactpersoon
Robert van der Lee
Senior ontwikkelaar IT applicaties
+31 6 12749833
robert.vanderlee@eskes.nu